Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας μπορεί να σας παραδοθεί με τους εξής τρόπους:

 

     1. Παραλαβή από το εργαστήριο (χωρίς έξοδα).

Αφού ενημερωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο 6974437172 για να τα παραλάβετε απο το εργαστήριό μας. Η διεύθυνση είναι Μαρίκας Κοτοπούλη 2 και Μάνης, Δάσος Χαϊδαρίου.

 

      2. Αποστολή με κούριερ.

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courrier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής τους. Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην κούριερ ενημερώστε με mail για τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε μέσω της σελίδας της ACS Courrier.
Η αποστολή γίνεται χωρίς χρέωση για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ. Για μικρότερες παραγγελίες υπάρχει χρέωση 4 ευρώ.

Όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι δυσπρόσιτη περιοχή (χωριά και μικρές επαρχιακές πόλεις) η παραλαβή του δέματος γίνεται από εσάς από το κοντινότερο κατάστημα της ACS. ¨Όταν το δέμα σας βρίσκεται στο κατάστημα της ACS ενημερώνεστε σχετικά με μήνυμα ώστε να το παραλάβετε. 
Μπορείτε να ελέγξετε αν η περιοχη σας είναι δυσπρόσιτη στο παρακάτω link

https://www.acscourier.net/el/search-areas

 

      3. Αποστολή με δική σας μεταφορική / κούριερ (χωρίς έξοδα)

Αν έχετε κάποια μεταφορική /  κούριερ που συνεργάζεστε και επιθυμείτε να αποσταλλεί η παραγγελία σας με αυτή, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε καμία ευθύνη για τα έξοδα που θα σας χρεώσει η μεταφορική κατά την παράδοση ούτε για το χρόνο παράδοσης.

 

      4. Αποστολή με ΕΛ.ΤΑ.

Οι παραγγελίες του εξωτερικού εξυπηρετούνται από τα ΕΛ.ΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).  Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 10 ημέρες για ευρωπαικές χώρες ενώ λοιπές χώρες εξωτερικού κυμαίνεται απο 15 έως 40 ημέρες αναλογα με τις διαδιακσίες τελωνείου κάθε χώρας. Η αποστολή γίνεται συστημένη και ενημερώνεστε για τον μοναδικό αριθμό αναζήτησης ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε μέσω της σελίδας των ΕΛ.ΤΑ.

Η αποστολή γίνεται χωρίς χρέωση για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ. Για μικρότερες παραγγελίες υπάρχει χρέωση 4 ευρώ.